Over wonen met senioren gesproken

Laatste Nieuws

Over wonen met senioren gesproken

20 sep 2023

Uitnodiging 3 en 10 oktober 2023


Sluit u aan bij één van de thematafels?


Wat zijn de woonkansen voor senioren in mijn omgeving? Wat is er mogelijk, hoe kan ik hen helpen en vooral: hoe doe ik dat? Kom naar de thematafel ‘Over wonen van senioren gesproken’ en krijg antwoord op deze vragen!
Tijdens de bijeenkomst horen we van dr. Petra de Jong meer over de (geringe) doorstroming van ouderen op de woningmarkt en wat daar de oorzaken van zijn. Daarnaast gaan we aan de slag! Ontdek hoe je zo lang mogelijk gezond kunt wonen in je eigen buurt met het buurtgenotenspel, doe mee aan de wooncheck of ga in gesprek over welke verschillende woonvormen er zijn. Na afloop heeft u een rugzak vol inspiratie en informatie zodat u de senioren in uw omgeving een stapje verder kunt helpen.
Goed voorbereid de toekomst in! Dat is waar KBO Overijssel en PCOB Overijssel zich sterk voor maken. Samen met provincie Overijssel is hiervoor het project 'Ouder worden doe je samen; over wonen van senioren gesproken' opgezet. Deze thematafels zijn het startpunt voor dit project.

Dinsdag 3 oktober 2023


Ontmoetingscentrum Wierden Spoorstraat 7, 7641 BJ Wierden

Dinsdag 10 oktober 2023


De Weijenbelt in Berkum (Zwolle) Campherbeeklaan 82, 8024 BZ Berkum

Inloop 09.30 uur, start programma 10.00 uur. Afsluitende lunch om 12.30 uur.


Aanmelden en programma: hier