Vitaal Markelo organiseert sport en spelmiddag

Laatste Nieuws

Vitaal Markelo organiseert sport en spelmiddag

15 Jan 2020

Vitaal Markelo organiseert op 21 januari in de Esch, op 22 januari in de Anholtskamp en 24 januari in de Marinushof van 14.00-15.30 uur een sport-en spelmiddag. We maken kennis met elkaar en tijdens een sport en spel activiteit bespreken we wat Markelo nodig heeft om vitaal te blijven op fysiek, mentaal en sociaal gebied.


Vitaal Markelo

Hoe leven mensen gezond en gelukkig en wat kunnen we zelf hierin doen? Wat kunt samen doen en wat kunt u voor elkaar betekenen in Markelo? Ondanks de vele uitdagingen in het leven op fysiek, mentaal en sociaal gebied, heeft u zelf ook invloed op de GRIP (regie) en GLANS (welbevinden) in uw leven. Vitaal Markelo is een initiatief van de ouderenvereniging, de gemeente Hof van Twente en Salut. Samen met WijzOud gaan we met de inwoners van Markelo op zoek naar meer GRIP en GLANS om zo lang mogelijk gezond en gelukkig thuis te kunnen blijven wonen. Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. Samen met een aantal inwoners van Markelo is het initiatief genomen om een sport en spel middag te organiseren.


Iedereen kan meedoen!

De sport en spelmiddag is voor iedereen geschikt. Ook als u een rollator of rolstoel gebruikt kunt u deelnemen. U hoeft zich niet aan te melden. Breng gerust een vriend of vriendin mee. U betaalt alleen voor de koffie/thee. Deelname is GRATIS. Voor vragen o.a. over vervoer kunt u contact opnemen met Salut, 0547-260053.