Durf te doen: ook je cliënt(en) en jezelf gelukkiger maken?

Laatste Nieuws

Durf te doen: ook je cliënt(en) en jezelf gelukkiger maken?

14 nov 2018

Inspiratiesessie (gratis) 17 januari 2019 12.30-14.30 uur  bij Stayble in Mander


"Durf te doen" is een methode voor professionals in zorg en welzijn die hun cliënten en zichzelf meer GRIP&GLANS gunnen. GLANS betekent: gelukkig zijn en voelen dat het leven zin heeft. GRIP betekent: zelf de regie blijven voeren over de dingen die je gelukkig maken en zin geven.


Het vraagt durf om dit te doen. "Durf te doen" is geïnspireerd door het gedachtegoed van GRIP&GLANS. GRIP&GANS is een bewezen effectieve methode ontwikkeld door de Rijksuniversiteit van Groningen. De workshops "Durf te doen"  zijn bedoeld voor professionals die durven te coachen op zelfmanagementvaardigheden om zo cliënten en zichzelf gelukkiger te maken. Ervaring van een buurtzorgteam


Aanmelden: info@wijzoud.nl