Ervaringen Hennie met GRIP&GLANS

Laatste Nieuws

Ervaringen Hennie met GRIP&GLANS

13 okt 2016

Hennie Dijkgraaf-Snijders (68) was één van de cursisten van Grip & Glans. “Via een kennis werd ik op de hoogte gebracht van WijzOud. Ik heb even getwijfeld, maar dacht al snel: dit kan ik best gebruiken. Ik zit in een moeilijke periode, mijn man is vorig jaar overleden. De glans is weg”, vertelt de inwoonster van Tubbergen. “Acht maanden lang heb ik mijn zieke man verzorgd. Diverse keren per dag kwam er thuiszorg over de vloer. Dan overlijdt je man en is alles plotseling weg. Ik was mantelzorger en partner en ineens was ik niets meer. Ik was de grip op mijn leven kwijt.” Toen kwam WijzOud op haar pad. De cursus gaf haar handvatten hoe om te gaan met mijn haar nieuwe leven. “Dit was het. Ik was onzeker of ik het allemaal wel kon alleen, maar nu voel ik me sterker worden. WijzOud is  echt een steuntje in de rug. Ik heb mezelf beter leren kennen en heb geleerd om positiever te denken. Langzaam probeer ik de glans terug te krijgen. Zo heb ik een tablet gekocht, zodat ik zelf de administratie kan leren. Ik ga weer bloemschikken, de mensen om me heen vaker bezoeken en ik kijk wel wat er nog meer op mijn pad komt...”

Bel 0546-706570