De Vitale Beweging in volle gang

Laatste Nieuws

De Vitale Beweging in volle gang

18 mrt 2020

Ook Fleringen gaat starten. Senioren denken en doen actief mee over bewust en vitaal ouder worden. Ook Saasveld, Tubbergen/ Mander, Markelo, en Goor zijn gestart, op hun eigen wijze. Amelo heeft tevens belangstelling.


Fleringen veur mekaar nodigt inwoners uit bij Herinckhave

Met oog voor historie praten over de toekomst van Fleringen


Op 17 maart om 14.00 uur zijn de inwoners van Fleringen van harte uitgenodigd om, geïnspireerd door de historie van Herinckhave, met elkaar van gedachten te wisselen over het thema wonen en ontmoeten in Fleringen. 


De vitale beweging in Fleringen

Hoe kun je gezond en gelukkig leven en ouder worden in Fleringen en wat kunnen we zelf hierin doen? Fleringen veur mekaar wil samen met inwoners op zoek gaan naar de antwoorden op deze vragen. Met het project “De vitale beweging”, mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel, wil Fleringen veur mekaar, samen met WijzOud, gemeente, SWTD en de Vrije Universiteit van Amsterdam er voor zorgen dat je zo lang mogelijk gelukkig en gezond kunt blijven wonen in Fleringen. Samen met een groep inwoners hebben we deze mooie bijeenkomst georganiseerd.


Herinckhave

Herinckhave was ooit een groot landgoed, bestaande uit ruim 600 hectare landerijen, heide, bossen en 35 boerenhofsteden. Tegenwoordig beslaat het landgoed zo'n 60 hectare. Herinckhave, ook wel bekend als  “Grobbenhoek”, is rijk aan historie, natuurschoon en culturele waarden. Dit is een inspirerende plek waar Gisela L.H. Bijleveld-von Bönninghausen mooie beelden zal laten zien en verhalen zal vertellen. Tijdens deze presentatie is er ruimte om een link te leggen naar de toekomst van wonen en ontmoeten in Fleringen. 


Welkom

Inwoners uit Fleringen zijn van harte welkom op deze bijeenkomst in het Grobbenhoes van Herinckhave op 17 maart om 14.00 uur. De kosten voor het bijwonen zijn €2,00 inclusief een kopje koffie of thee. De dorpsraad Fleringen legt €3,00 bij per deelnemer. Voor vragen, bijvoorbeeld over vervoer, kunt bellen met …….. Opgeven is niet nodig. U bent van harte welkom.