Win-Win

Laatste Nieuws

Win-Win

31 mrt 2019

Om een kans te pakken moet je er één krijgen, of de kans creëren.
Voor mensen waar het niet altijd even makkelijk gaat, creëren we samen de kans.

Onze droom: een samenleving waar iedereen waarde heeft en soms hebben mensen alleen het juiste een steuntje in de rug nodig om van waarde te kunnen zijn voor elkaar.

Sommige inwoners hebben ondersteuning en begeleiding nodig bij hun ontwikkeling en re-integratie op de arbeidsmarkt. Door beroepsoriëntatie, scholing, arbeidstraining en ondersteuning op maat bij de toetreding tot de maatschappij en arbeidsmarkt binnen diverse branches vinden zij hun weg terug in de maatschappij.

Voor senioren is het belangrijk (Beter Oud): sociaal, fysiek en mentaal actief te blijven, te zorgen dat je blijft meetellen, voorbereid op beperkingen en na te denken over eigen wensen en behoeften, inzetten van hulpbronnen.

Dit zijn twee doelgroepen die overeenkomsten hebben en door deze te erkennen en herkennen kunnen zij voor elkaar van betekenis zijn en elkaar versterken. 1 april starten we met het Win-Win project in Tubbergen. Noaberkracht Tubbergen ondersteunt het project.