Trots op de beweging

Laatste Nieuws

Trots op de beweging

13 aug 2018

RUIM 60 BELANGSTELLENDEN; SENIOREN, GEMEENTEN, WELZIJNSORGANISATIES, DORPSRADEN, ZORGORGANISATIES AANWEZIG BIJ DE BIJEENKOMST "GEZOND EN GELUKKIG OUDER WORDEN", GEORGANISEERD DOOR ASK OVERIJSSEL EN WIJZOUD . DE VRAAG "HOE WORD JE HET/DE VEERKRACHTIGSTE EN VITAALSTE DORP OF BUURT" IS DUS ACTUEEL.
Centraal stond hoe we vanuit waarden en verbondenheid de beweging op gang krijgen. Hoe kunnen senioren de regie nemen? Hoe kunnen we die regie versterken? Interessante workshops van Nardi Steverink, Jan Jukema en Inez Sales. Wil je ook lid worden van deze beweging zodat we aansluiten bij de leefwereld van senioren (eigenlijk van ons allemaal), mail info@wijzoud.nl. WijzOud maakt samen mooie programma's voor senioren, vrijwilligers, professionals en bestuurders die deze beweging ondersteunen.